na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Skladištenje na duži rok

Potrebno vam je skladištenje stvari na duži vremenski rok? Vaše stvari su u sigurnim rukama u skladištu za stvari u Beogradu!

Pružamo mogućnost svake vrste dogovora za dugoročno skladištenje stvari u Beogradu, tako da možemo sa sigurnošću reći da smo jedni od najboljih u ovom poslu. Sa nama, nećete imati problema da bezbedno skladištite stvari na mesec, godinu ili više godina. Dugo smo u poslu skladištenja stvari u Beogradu i nemamo nameru da prestanemo to da radimo, već samo da poboljšavamo naše usluge i proširujemo kapacitete.

Bez obzira da li ste se preselili u manji stan ili kuću i treba vam dodatni prostor za skladištenje viška stvari ili tražite mesto za čuvanje stvari tokom dužeg putovanja u inostranstvo, možemo vam pružiti rešenje za dugoročno skladištenje u Beogradu po veoma povoljnim cenama.

Dugoročno skladištenje stvari u Beogradu

Bezbednost skladištenja stvari

Bezbednost stvari koje su nam poverene na čuvanje shvatamo ozbiljno. Naše skladište je obezbeđeno i video nadzorom, a i osigurano je od vremenskih uticaja.

Fleksibilno radno vreme

Sve što radimo, radimo u dogovoru sa klijentima. Ukoliko želite da zakupite prostor za skladištenje stvari van termina radnog vremena ili da preuzmete stvari iz skladišta kada vama odgovara, pozovite nas i mićemo naše vreme prilagoditi vama.

Mesečni zakup za skladištenje stvari

Ako niste sigurni koliko dugo ćete koristiti uslugu skladištenja stvari, možemo dogovoriti zakup skladišta na mesčnom nivou. Na taj nači možemo izbeći svaku nepriatnost oko prevremenog raskida dogovora zaključenog na duži rok. Ukoliko tačno znate da nećete skraćivati uslugu skladištenja stvari dogovorenu na, recimo, godinu dana, onda plaćanje možemo prilagoditi tom roku.

Mogućnost prevoza stvari do i od skladišta

Uz uslugu skladištenja stvari, nudimo i uslugu iznošenja, utovara, transporta i istovara stvari u skladištu. Takođe, u slučaju da želite svoje stvari nazad, možemo organizovati njihov transport iz skladišta do prostorija gde ćete ih staviti.

Prednosti dugoročnog skladištenja stvari:

  • Bezbedno i čisto skladište
  • Pristup po dogovoru u vreme kada vama odgovara
  • Mesečni  ili godišnji zakup koji vam štedi novac
  • Nema maksimalne dužine skladištenja – čuvaćemo vaše stvari koliko god dugo želite.